Ilie Năstase, despre Simona Halep: Ţi-a trecut glonţul pe la ureche, bine că nu a intrat

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, joi dimineaţă, la DigiSport, că Simona Halep a reuşit meciul carierei cu Angelique Kerber, care i-a adus calificarea în finală la Australian Open.

25 ian. 2018, 08:59
Ilie Năstase, despre Simona Halep: Ţi-a trecut glonţul pe la ureche, bine că nu a intrat

A fost o partidă foarte bună, cred că a făcut meciul carierei ei. După cum a început meciul nu ne gândeam la un maraton. Simona la 5-0 nu a mai fost atât de agresivă, i-a dat şansa lui Kerber să revină, dar meciul putea fi terminat în două seturi. E bine că s-a terminat aşa, ţi-a trecut glonţul pe la ureche, dar e bine că nu a intrat.

Fiecare meci e diferit, nu poţi să faci mari planuri înaintea unei finale de Grand Slam. Mai ales când ieşi învingător dintr-un meci ca ăsta, ai moralul mare. Fiecare meci e diferit, adversarul diferit, nu ştim ce va fi. Se poate ca Wim Fissette să fi ştiul unele lucruri despre Simona, dar în timpul meciului totul depinde de tine (…) Wozniacki e o jucătoare foarte omogenă. O să fie un meci destul de disputat„, a declarat Ilie Năstase.

Citeşte şi Simona Halep are lumea la picioare. „Faceţi plecăciuni! Ce meci”, reacţia presei după calificarea în finala Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, a treia oară la un grand slam, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germană Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21. Halep a salavat două mingi de meci, înainte a de fructifica a patra minge de finală.