Ilie Năstase, DISTRACŢIE în localuri de fiţe. Brigitte Sfăt, acasă, BOLNAVĂ

Brigitte Sfăt trece printr-o dramă teribilă. Medicii i-au depistat soţiei lui Ilie Năstase două tumori, iar fostul tenisman caută cu disperare soluţii pentru a trece peste momentele cumplite.

11 iul. 2016, 16:14
Ilie Năstase, DISTRACŢIE în localuri de fiţe. Brigitte Sfăt, acasă, BOLNAVĂ

Ilie Năstase a început să iasă în oraş cu prietenii, pentru a uita de teribila veste. Fostul mare sportiv a luat masa cu câţiva amici, într-un restaurant de lux din Capitală. Printre aceştia s-a numărat şi o franţuzoaică la care fostul jucător de tenis a fost foarte atent.

Brigitte Sfăt, BOLNAVĂ GRAV şi fără susţinerea lui Ilie Năstase. MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE

Ilie Năstase s-a întreţinut de zor cu misterioasă femeie, deşi părea abătut de problemele de sănătate cu care se confruntă consoarta sa. Mai mult, cei doi au plecat împreună de la local. Paparazzi SpyNews au surprins momentul.

Ilie Năstase, DISTRUS după ce soţia sa a fost diagnosticată cu o BOALĂ CRUNTĂ

Brigitte Sfăt şi-a strigat recent durerea pe Facebook. „Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori”.

Brigitte Sfăt, posibila cauză a TUMORILOR. Cum a ajuns să sufere de o BOALĂ CUMPLITĂ