Ilie Năstase este nemulţumit de Nicuşor Dan: „România nu-şi respectă campionii. Încerc de luni de zile să mă apropii de Primărie, dacă nu se poate, pun lacătul”

Ilie Năstase susține că ar fi meritat o statuie, la fel ca şi alţi mari campioni ai României, ca Nadia Comăneci sau Gheorghe Hagi, motiv pentru care a încercat să rezolve singur problema.

27 mai 2021, 12:50
Ilie Năstase este nemulţumit de Nicuşor Dan: „România nu-şi respectă campionii. Încerc de luni de zile să mă apropii de Primărie, dacă nu se poate, pun lacătul”

Ciprian Marica i-a făcut finului său Ilie Năstase cadou o astfel de statuie, iar fostultenismen este extrem de încântat de operă şi încearcă să găsească de la primărie un loc unde să o amplseze, astfel încât să fie văzută de cât mai mulţi fani.

”România nu acordă niciun respect campionilor! Nadia Comăneci nu are statuie, o are în America! Eu încerc de nu știu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, mi-a făcut Ciprian Marica o statuie, care îmi este naș.

Vreau să o pun și eu acolo unde trece lumea”, a spus Ilie Năstase, conform Digi Sport.

Ilie Năstase: „Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă sunt prizonierul acestor trofee”

Fostul număr 1 mondial se simte un prizonier al propriilor trofee, astfel că și-ar dori un muzeu unde să le expună.

”Să o țin eu și să mă uit în fiecare zi la ea și la trofeele mele! Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscolește, parcă intru la pușcărie. Sunt un prizonier al acestor trofee.

Și vreau să le împărtășesc cu toată lumea, dacă să se poate! Dacă nu, pun un lacăt și le închid”, a declarat Ilie Năstase, aflat la turneul Dr. Oetker Junior Trophy 2021.

Citeşte şi: MM Stoica preia ştafeta de la Gigi Becali: „Voi reveni din prima zi a sezonului viitor”