Ilie Năstase i-a transmis soţiei cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare. „Am stabilit aceste detalii de ceva vreme!”

Ilie Năstase nu se dezminte nici măcar la 76 de ani! Legendarul sportiv, implicat recent într-un nou scandal bahic, a lăsat indicații despre cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare.

24 nov. 2022, 16:21
Ilie Năstase i-a transmis soţiei cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare. „Am stabilit aceste detalii de ceva vreme!”
Ilie Năstase i-a transmis soţiei cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare. "Am stabilit aceste detalii de ceva vreme!"

Ilie Năstase i-a transmis soţiei cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare. Primul nr. 1 ATP din tenis susţine că a fost mândru tot timpul de haina militară, fostul sportiv având gradul de locotenent-colonel (în rezervă) al Armatei Române, şi că doreşte să fie înmormântat în uniformă!

„Am vorbit deja cu soția mea și am rugat-o ca atunci când voi muri și voi fi dus la cimitir să mă îmbrace în uniforma de general. Aceasta este pentru mine cea mai mare cinste, să port haina militară! Am stabilit aceste detalii de ceva vreme!”, a spus Ilie Năstase pentru Playtech.

Citeşte şi: Ilie Năstase vrea să renunţe la pensia militară. Ce mesaj i-a transmis fostul mare sportiv ministrului Apărării VIDEO

De altfel, după ce a fost criticat de Angel Tîlvar, ministrul al Apărării, Ilie Năstase a anunţat că este gata să renunţe la pensia militară, dar nu şi la uniformă.

„Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară. Amm fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea. Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu!”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase nu s-a sfiit să meargă îmbrăcat în uniforma de general al Armatei Români la marile turnee de tenis, inclusiv la Wimbledon!