Ilie Năstase, înainte de starea de alertă: „Mai bine aşa, decât să ne infectăm toţi ca fraierii”

Ziua de 15 mai va marca trecerea României la starea de alertă, însă lupta cu noul coronavirus nu se oprește aici.

14 mai 2020, 10:04
Ilie Năstase, înainte de starea de alertă: „Mai bine aşa, decât să ne infectăm toţi ca fraierii”

Ilie Năstase îndeamnă oamenii la calm și după 15 mai. Fostul nr. 1 mondial este de părere că siguranța oamenilor trebuie să fie pe primul plan, iar apoi soarta competițiilor sportive: „Nu știu ce voi face mâine (n.r 15 mai), voi fi mai rezervat. Am văzut că ni se cere să fim rezervați în continuare. E greu pentru toată lumea, mai ales când ești obișnuit cu o viață liberă. Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 14 MAI. 245 noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 16.247

Am văzut că tenisul se va relua fără spectatori, fără copii de mingi. Va fi straniu. Și când eram copil primeam mingile de la cei mai mici decât mine. Mi se pare puțin straniu, dar trebuie să ne acomodăm la toate restricțiile. Nu avem încotro! Ne-au învățat ceva regulile astea, eu mă spăl într-o zi de zeci de ori pe mâini, chiar de sute de ori. Pandemia va trece, dar asta va rămâne.

Nu ar trebui să ne grăbim cu reluarea competițiilor. Oamenii sunt dornici să vadă fotbal, tenis, orice sport. Dar viața e mai importantă decât să câștigi un meci de fotbal sau un meci de tenis”, a spus Ilie Năstase, pentru Digi Sport.


loading...