Ilie Năstase NU O DUCE pe Brigitte Sfăt la biserică

Ilie Năstase (67 de ani) se însoară astăzi pentru a patra oară şi a ţinut morţiş ca la nunta sa cu Brigitte Sfăt (37 de ani) să fie prezente toate odraslele sale: Nathalie (38 de ani), fiica pe care Ilie Năstase o are cu Dominique Grazia, prima nevastă, Nicholas (26 de ani) şi Alessandra Năstase (23 de ani), copiii adoptivi ai lui “Nasty” şi ai Alexandrei King, a doua soţie, dar şi micuţele Alessia (9 ani) şi Ema (7 ani), pe care le are cu Amalia.

09 nov. 2013, 09:52
Ilie Năstase NU O DUCE pe Brigitte Sfăt la biserică

Între atâtea mariaje şi urmaşi, Ilie Năstase nu şi-a uitat copiii. “Nasty” se va însura, azi, cu voluptuoasa Brigitte Sfăt. Cei doi au făcut cununia civilă pe 17 iunie, la Timişoara, iar acum au programată o petrecere de pomină la Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor, din Poiana Braşov. Brigitte şi Ilie nu-şi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu. “Nu fac nimic la biserică!”, ne-a declarat mirele.

Invitaţi de marcă: Hagi, Ţiriac şi Nadia

Nevasta s-a ocupat exclusiv de party, dar Ilie nu a uitat să trimită invitaţii la nuntă copiilor săi mari. Nathalie, fiica pe care o are cu Dominique Grazia, stă la Paris, iar Nicholas şi Alessandra, copiii adoptivi ai fostului număr 1 mondial în tenis cu a doua nevastă, Alexandra King, vin din SUA, de la New York. “Da, vin şi copiii!”, ne-a confirmat ieri Ilie. Contactat de Libertatea, americanul Nicholas ne-a răspuns râzând: “Se însoară tata? Păi, nu s-a mai căsătorit o dată, în vară, cu Brigitte?”. Cu cea de-a treia consoartă, Amalia, “Nasty” are două fetiţe, Alessia (9 ani) şi Ema (7 ani), care vor veni în funcţie de acceptul mamei lor. În schimb, va lipsi Costică Năstase (80 de ani), fratele lui Ilie, care nu fusese invitat nici la cununia civilă de la Timişoara. Nici sora Georgeta (69 de ani), care trăieşte la Paris, nu va fi prezentă la eveniment. La petrecerea de diseară, Năstase, care va fi năşit de Relu Munteanu, fostul fotbalist al Sportului Studenţesc, are nenumăraţi oaspeţi de marcă, peste 250. “Din păcate, prinţul Albert de Monaco nu poate să vină. Dar vor fi Nadia, Ţiriac şi Hagi”, ne-a dezvăluit Ilie.

Cântă Loredana şi DJ Project

Brigitte a dezvăluit la PRO TV câteva dintre surprizele de la petrecerea de nuntă: “O să avem un program foarte frumos: Loredana, DJ Project şi folclor bănăţean, Adriana Antoni, care va cânta dansul mirilor, piesa «Iubire»”. “Dacă-mi pune manele, eu nu mai vin”, a glumit Ilie.

Ea, cu rochie de la Viena, el – în chiloţi

Brigitte Sfăt, viitoarea doamnă Năstase, şi-a comandat rochia de mireasă de la Viena. În schimb, Ilie a fost pus pe glume: “Eu nu mi-am făcut nimic, că Brigitte s-a ocupat de tot. Dacă era după mine, veneam în costum de general! Aşa că nu m-a lăsat, nu mi-am comandat nici un costum. Mă-nsor în chiloţi…!”.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro