Ilie Năstase, puţin preocupat de nunta cu Brigitte Sfăt: Nu mi-am comandat niciun costum. Mă însor în chiloţi

Ilie Năstase nu pare deloc încântat atunci când vine vorba despre propria nuntă. Marele campion oferă numai răspunsuri ciudate despre cel mai mediatizat eveniment monden al finalului de an, al cărui protagonist urmează să fie.

28 oct. 2013, 09:15
Ilie Năstase, puţin preocupat de nunta cu Brigitte Sfăt: Nu mi-am comandat niciun costum. Mă însor în chiloţi

În vreme ce Brigitte abia s-a întors de la Viena, unde a încheiat o nouă rundă de shopping dedicată exclusiv cununiei religioase, Ilie pare destul de plictisit atunci când e rugat să vorbească despre subiectul nuntă, scrie ziarulring.ro.

„Eu nu mă ocup cu nimic de această nuntă. Nu mi-am comandat niciun costum. Mă-nsor în chiloţi…!”, a spus Ile Năstase, după ce, în urmă cu câteva zile spunea că nu ştie care este data propriei nunţi.

Iniţial, nunta lui Ilie Năstase şi a lui Brigitte Sfăt trebuia să aibă loc la începutul lunii octombrie, după care au anunţat că nunta va avea loc pe la jumătatea lunii noiembrie, ca mai apoi să anunţe ca sigură data de 2 noiembrie ziua marelui eveniment monden.

Dar planurile le-au fost date peste cap din nou, astfel că data de pe invitaţii s-a modificat pentru 9 noiembrie. „Ilie a fost rugat ca în acea perioadă în care stabilisem noi data nunţii să meargă la Monte Carlo. Are o întâlnire unde va participa şi prietenul lui, prinţul Albert, care şi-a dorit mult să fie el de faţă”, a motivat doamna Năstase, fost Top-Model România 2000, şi ultima amânare.