Ilie Năstase, PRIMA REACŢIE după ce a fost condamnat la 9 LUNI de ÎNCHISOARE

Ilie Năstase a fost condamnat, miercuri, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1, după ce, în mai 2018, a fost prins băut la volan și s-a sustras recoltării probelor biologice. Hotărârea nu este definitivă.

27 feb. 2019, 11:43
Ilie Năstase, PRIMA REACŢIE după ce a fost condamnat la 9 LUNI de ÎNCHISOARE

Ilie Năstase a declarat la România TV că nu va ataca decizia instanţei.

„Eu am recunoscut fapta în fața judecătorilor. N-am ce să mai zic. Decizia e justă, oamenii şi-au făcut treaba”, a declarat Ilie Năstase la România TV.

„Nu voi ataca decizia. Sunt singurul prost din România care a recunoscut!”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase, condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare

Ilie Năstase a fost acuzat că a refuzat prelevarea probelor biologice, după ce pe 25 mai 2018, în jurul orei 4:45, pe Șosea Nordului din Capitală, a fost prins la volan după ce consumase alcool. La momentul respectiv polițiștii i-au cerut lui Ilie Năstase să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul sportiv a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor. Ulterior a fost încătușat și dus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice. A refuzat și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La câteva ore distanță de la incident, Ilie Năstase a fost prins din nou de un echipaj al poliției conducând un scuter fără permis.