Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a vindecat de Covid-19. Ce i-au descoperit medicii la plămâni

Ilie Năstase a fost externat din spital după s-a vindecat de COVID-19. Fostul tenismen, în vârstă de 75 de ani, a trecut printr-o formă ușoară a bolii, iar acum se simte bine!

09 dec. 2021, 17:16
Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a vindecat de Covid-19. Ce i-au descoperit medicii la plămâni

Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a vindecat de Covid-19. Fostul tenismen a trecut printr-o formă ușoară a bolii și s-a recuperat destul de repede. Rezultatele investigațiilor i-au ieșit bine, iar plămânii nu i-au fost grav afectați de virus.

Ilie Năstase a declarat că nu a rămas cu sechele după ce s-a îmbolnăvit, pentru că nu a fost intubat pe termen mediu sau lung.

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă”, a declarat Ilie Năstase pentru Impact.

Primele imagini cu Ilie Năstase după Covid-19. Cum arată fostul tenismen după ce a fost externat de la „Matei Balş”

Ilie Năstase a mnai spus că în prezent nu mai urmează niciun tratament și că starea lui este foarte bună. „Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson & Johnson”, a declarat Ilie Năstase.