Ilie Năstase, reacţie stupefiantă după ce Ioana Simion a depus actele de divorţ

Ioana Simion, 44 de ani, a depus actele de divorț. Soţia lui Ilie Năstase, 74 de ani, a făcut acest demers la Judecătoria Hârșova.

03 mart. 2021, 16:11
Ilie Năstase, reacţie stupefiantă după ce Ioana Simion a depus actele de divorţ

Ilie Năstase, reacţie stupefiantă după ce Ioana Simion a depus actele de divorţ. Ioana Simion a avut o apariție luxuriantă în fața judecătorului: a purtat o geantă Hermes de aproximativ 15.000 de euro și pantofi Louboutin, în valoare de 1.200 de euro. În plus, și-a făcut apariția la Judecătorie cu un Bentley de 250.000 de euro, scrie Click!.

Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Simion a depus actele de divorţ

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion. Contactat la rândul lui, Ilie Năstase a declarat: „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren!”.

Nick Rădoi, despre divorţul Ioanei de Ilie Năstase: „Problemele lor vor fi mai mari”

L-a iertat pe puşcărie!

Ioana Simion a reclamat pe 8 ianuarie 2021 că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București. „Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a spus atunci Ioana Simion. Aceasta nu a făcut însă şi plângere penală, deoarece Ilie Năstase are deja o condamnare cu suspendare şi ar fi riscat, astfel, să ajungă după gratii!