Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia. Suma imensă pe care a încasat-o fostul nr. 1 ATP

Ilie Năstase a fost evacuat săptămâna trecută din complexul rezidențial "Stejarii", deținut de Ion Țiriac, iar acum și-a vîndut apartamentul pe care-l avea la Mamaia.

06 aug. 2022, 15:02
Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia. Suma imensă pe care a încasat-o fostul nr. 1 ATP
Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia

Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia. Fostul mare jucător de tenis ar fi încasat 250.000 de euro pe locuința deținută în complexul „Caelia”, scrie ProSport.

Apartamentul a fost scos la vânzare în urmă cu câteva luni, iar, de curând Ilie Năstase a reușit să găsească un cumpărător. Potrivit estimărilor de piață, un astfel de apartament cu două camere ajunge să coste peste 250.000 de euro. O altă locuinţă pe care Ilie Năstase a vândut-o în urmă cu mai bine de doi ani și jumătate este și vila din București, amplasată nu departe de sediul televiziunii publice. Acum a fost transformată în reședința unui ambasador. Din câte se pare, prețul de vânzare al imobilului din Capitală a fost de aproape două milioane de euro!

Ion Țiriac l-a a dat afară pe Ilie Năstase din complexul „Stejarii”, unde locuia într-un apartament pentru care n-ar mai fi plătit chiria de doi ani de zile. Luna acesta, contractul de închiriere a expirat, iar reprezentanţii complexului n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia! Ilie Năstase s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, tot cu chirie.