Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, circ într-un hotel de lux din Mamaia

Ilie Năstase și Brigitte nu s-au putut abține de la scandal nici în minivacanța de 1 mai. Fostul număr unu mondial și focoasa timișoreancă au fost protagoniștii unui episod demn de cascadorii râsului. Cei doi au făcut un făcut "circ" în hotelul Nyota din Mamaia.

28 apr. 2018, 08:36
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, circ într-un hotel de lux din Mamaia

După ce în urmă cu două zile, „Nasty” i-a „spart” contul de Instagram al soției și a răbufnit la adresa unui mare fotbalist, fostul mare jucător de tenis pare că a recidivat, scrie cancan.ro. Conform unei surse din aturajul cuplului, Ilie Năstase și Brigitte au fost, aseară, protagoniștii unuor scene de-a dreptulul uluitoare.

Citeşte şi Preţuri pentru MINIVACANŢA DE 1 MAI pe litoral. Vezi cât costă cazarea în Mamaia, destinaţia preferată a turiştilor

Din spusele acesteia, totul s-a petrecut în hotelul Nyota din Mamaia, acolo unde cei doi au ales să-și petreacă vacanța de 1 mai. Conform sursei citate, cearta dintre cei doi a pornit de la gestul făcut de „Nasty”. „Legenda vie a tenisului românesc” i-ar fi luat telefonul soției, fapt ce a enervat-o la culme pe acesta. De aici și până la un circ în toată regula nu a mai fost decât un pas. Fără să țină cont de cei din jurul lor, Ilie Năstase și Brigitte s-au alergat, au țipat și s-au bălăcărit pe holurile hotelului Nyota din Mamaia.

Brigitte a intentat divorțul în februarie

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. Brigitte a intentat divorț de Ilie în luna februarie și, în ciuda insistențelor fostului mare tenismen, pare hotărâtă să nu facă niciun pas înapoi. Asta deși judecătorii i-au respins inițial acțiunea, din cauza unor acte pe care le-ar fi completat greșit.

Citeşte şi Brigitte Sfat, în lacrimi. Ilie Năstase a recunoscut relaţia cu amanta

Pocesul intentat de Brigitte se reia, însă, de la zero, iar noul termen fixat de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 este 2 mai.

Fostul tenismen este la al patrulea mariaj, după cele cu Dominique Grazia, Adelaide Alexandra King și Amalia Năstase. De penultima soție, Amalia, s-a separat în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi șapte de căsnicie.