Ilie Năstase şi Ion Ţiriac sunt convinşi: „Simona Halep nu are nevoie de antrenor”

Simona Halep a rămas fără antrenor la finalul anului trecut, când s-a despărțit de Darren Cahill, dar Ilie Năstase și Ion Țiriac sunt ferm convinși de faptul că fostul lider mondial se poate descurca pe cont propriu.

11 mart. 2019, 14:17
Ilie Năstase şi Ion Ţiriac sunt convinşi: „Simona Halep nu are nevoie de antrenor”

Ilie Năstase crede că pentru Simona Halep, colaborarea cu un antrenor nu mai este necesară. „Eu am mai spus, nu cred că Simona Halep are nevoie de antrenor. Că este acolo o echipă care analizează și îi spune despre adversare, da, dar în tribune cred că poate să stea și mama ei„, a declarat Ilie Năstase pentru ProX.

În opinia lui Ilie Năstase, experiența și totodată, trofeele cucerite de Simona, confirmă faptul că aceasta se poate descurca excelent fără îndrumarea unui antrenor: „Dacă a câștigat o dată Roland Garros și a ajuns aici, nu știu pentru ce îi mai trebuie antrenorul. Chiar nu știu… Și Tiriac zice la fel. Ea e capabilă să joace singură, nu? Oricum joacă singură, odată ce intră pe teren, nu mai poate primi sfaturi. Ce mai poate să îi spună antrenorul? E adevarată asta, ai la un moment dat nevoie de un antrenor, dar după aia, când ai câștigat, ce poate să îți mai spună antrenorul?„, a mai spus Ilie Năstase.