Ilie Năstase şi iubita au dat nas în nas cu fosta soţie a tenismenului. Incredibil ce au făcut cele două de faţă cu toată lumea FOTO

Fostul tenismen este îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită, îi face toate poftele și deja s-a asigurat că îi face o intrare în lumea bună a Capitalei.

24 sept. 2018, 07:18
Ilie Năstase şi iubita au dat nas în nas cu fosta soţie a tenismenului. Incredibil ce au făcut cele două de faţă cu toată lumea FOTO

Prezenți la un eveniment cu ștaif din București, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au întâlnit cu nimeni alta decât fosta soție a lui Nasty, Amalia Năstase, scrie spynews.ro. Fostul tenismen și-a salutat respectuos fosta soție, ea i-a răspuns cum se cuvine, dar… ce să vezi!

Citeşte şi Brigitte Sfăt, dezvăluire-şoc despre NOUL IUBIT. Cum s-au combinat şi ce reacţie a avut Ilie Năstase

Iubita lui Ilie Năstase și Amalia Năstase s-au pupat în semn de salut chiar sub ochii fostului tenismen, care a rămas surprins de reacția celor două femei. Nasty s-a simțit ușor exclus din ecuație, văzându-și actuala și fosta iubire cum interacționează chiar în fața lui.

Ilie Năstase probabil că nu s-ar fi așteptat niciodată ca două dinte femeile din viața lui să se înțeleagă „atât de bine”, dat fiind faptul că Brigitte Năstase i-a aruncat mai multe săgeți Ioanei Simion și nici pe Amalia Năstase nu prea a avut-o la suflet.