Ilie Năstase, în război cu Armata. „Cimitir în locul Stadionului Steaua”

Ilie Năstase a vorbit despre marea sa dragoste, Steaua, şi situaţia disperată în care se află clubul de fotbal din cauza conflictului cu Armata.

10 aug. 2016, 13:18
Ilie Năstase, în război cu Armata. „Cimitir în locul Stadionului Steaua”

Ilie Năstase îi consideră pe oamenii din conducerea Clubului Sportiv al Armatei vinovaţi pentru situaţia în care s-a ajuns.

Lovitură TERIBILĂ pentru Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase. Ce a decis INSTANŢA

„Între Steaua și Armată este o ceartă continuă. Nu știu cînd se va termina. Trebuie să se oprească pentru că nu face bine României. Steaua mai poate juca doar pe cimitirul Ghencea! Unde să mai joace pe stadionul Ghencea? Le sugerez lui Boroi (n.r. – George Boroi, preşedintele CSA) și celorlalți comandanți să facă un cimitir din stadion. Să facă acolo cimitirul Ghencea II. Am văzut că vor bani de la Gigi Becali. Dacă fac cimitir, o să facă rost de bani pentru că oameni mor în fiecare zi. Să vedeți cîți bani o să obțină”, a spus Ilie Năstase pentru GSP.

Ilie Năstase, DATOR VÂNDUT. Are de returnat SUME COLOSALE

Armata a anunţat că Stadionul „Steaua” va intra într-un proces de modernizare în următoarea perioadă, în perspectiva organizării Euro 2020, la care România va găzdui patru partide.