Ilie Năstase vrea să-i viziteze la puşcărie pe cei condamnaţi în Dosarul transferurilor

Marii sportivi sunt alături de toţi cei opt condamnaţi în Dosarul transferurilor. Ilie Năstase vrea chiar să îi viziteze în puşcărie, iar Elisabeta Lipă, cea mai bună canotoare din istoria României, spune că ceea ce se întâmplă în lumea sportului este dureros.

06 mart. 2014, 14:54
Ilie Năstase vrea să-i viziteze la puşcărie pe cei condamnaţi în Dosarul transferurilor

În urmă cu câteva luni, la nunta lui Ilie Năstase, Cristi Borcea spera că fostul tenisman îl va chema şi la botez. În loc de botez, Ilie Năstase va merge la puşcărie să-şi vadă prietenul. „Regret foarte mult că sunt îmi sunt prieteni şi mă gândesc la ei foarte tare şi că o să le fie greu”, a declarat Năstase după pronunţarea condamnărilor.

Năstase vrea să-i viziteze pe cei condamnaţi la închisoare. „Încerc să iau contactul, dacă o să fiu lăsat să ajung acolo”, a spus fostul sportiv.

Şi Elisabeta Lipă, fostă canotoare, spune că ar dori să-i revadă pe cei arestaţi. „Stând acolo au un regim, nu poţi să suni oricând, cu toate că mi-aş dori că sunt oameni apropiaţi sufletului. Este dureros numai zic de ce suferă familiile, nimeni nu şi-ar dori să ajungă în situaţia asta. Îmi pare rău de toţi pentru că pe fiecare l-am cunoscut, ştiu ce fel de oameni sunt şi sincer îmi pare nespus de rău de ce s-a întâmplat, dar justiţia şi-a spus cuvântul”, a declarat Lipă.

Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam încurajează familiile celor care acum îşi duc traiul în spatele gratiilor. „E o situaţie mult prea delicată pentru cei condamnaţi şi pentru familiile lor”, a apreciat Duckadam.