Ilie Năstase, reacţie dură după evaluarea mărcii Steaua. „Mi-e ruşine că am jucat pentru România”

Ilie Năstase a reacţionat vehement după ce MApN a anunţat că a evaluat marca Steaua la aproape 60 de milioane de euro.

22 feb. 2016, 16:58
Ilie Năstase, reacţie dură după evaluarea mărcii Steaua. „Mi-e ruşine că am jucat pentru România”

Ilie Năstase îi acuză dur pe şefii Armatei şi crede că nimeni nu va plăti suma cerută pentru marca Steaua.

„Îmi pun o singură întrebare. De 12 ani de zile ce au făcut de n-au reuşit să facă treaba asta? Şi a doua întrebare: ce fac cu acest teren? Eu le propun foarte serios, să facă la stadion cimitirul Ghencea 2 militar. Măcar aşa câştigă şi ei nişte bani că până acum n-au făcut nimic cu terenul. Nu l-au dat la Steaua dar n-au făcut nici ei nimic cu el. Avem atât de puţine stadioane de sport în ţară… Să nu mai vorbesc că n-avem în afară de ăla de la Cluj…. în Capitală nu avem o sală de sport. Mi-e ruşine c-am fost sportiv că am jucat pentru mine, pentru Rmânia şi pentru toţi românii”, a spus Ilie Năstase la România TV.

CITEŞTE ŞI MApN, anunţ oficial: MARCA STEAUA valorează 60 de milioane de EURO. Gigi Becali plăteşte DESPĂGUBIRI

Fostul mare sportiv a mai adăugat: „Mă uit la băiatul ăsta, pe care-l respect, Reghecampf, care a venit să ajute,să pună umărul la Steaua. Se plânge că merge pe drum 5-6 ore. El nu vrea să joace meciurile pe Steaua, el vrea doar să se antreneze. De ce să nu se ia o chirie măcar pe antrenamentele Stelei?”.

CITEŞTE ŞI STEAUA. Anunţul care schimbă RADICAL situaţia în războiul Gigi Becali – Armată. „Au cedat PALMARESUL”

Întrebat daxcă cineva va plăti această sumă, Ilie Năstase a răspuns: „Vă rog nu mă jigniţi. Ştiţi unde se poate? Am un prieten care deschide în fiecare zi bursa de la New York. O să-l sun să o liciteze pe bursă Steaua, să vândă acţiunile, să vedem câte acţiuni vând!”.