Ilie Sârbu, despre fuziunea PNL-PDL: Liberalii sunt uşor NAIVI, nu ei vor fi vioara întâi

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, a declarat, luni, că PNL este naiv dacă crede că va fi vioara întâi în noul partid rezultat din fuziunea cu PDL.

28 iul. 2014, 07:48
Ilie Sârbu, despre fuziunea PNL-PDL: Liberalii sunt uşor NAIVI, nu ei vor fi vioara întâi

Ilie Sârbu a spus, la RFI, că „direcţia de mers” a partidului ce va rezulta din fuziunea PNL-PDL este ” totuşi spre Traian Băsescu”.

„M-am uitat şi eu în prezidiu, i-am văzut pe toţi acolo, toţi oamenii de bază ai domnului Băsescu, i-am văzut pe cei care au rupt o parte din PNL înainte, am văzut naivitatea PNL-ului, care crede că va rămâne Partidul Naţional Liberal, sigur, cu numele aşa va fi, dar îi cunoaştem pe cei de la PDL, cum îi cunoaştem şi pe cei de la PNL, dar n-aş avea aceeaşi părere şi despre unii şi despre alţii. Aici a fost o criză a domnului Antonescu, o ambiţie. Dincolo am avut de-a face cu politicieni cu experienţă şi cu o forţă pe care o cunoaştem cu toţii. Nu-i văd pe cei de la PNL, care sunt uşor naivi, că vor rezista şi ei vor fi vioara întâi„, a precizat Sârbu.

PNL şi PDL au spus DA: Congresul comun a aprobat FUZIUNEA. Noul partid se va numi PNL

Întrebat dacă se teme de viitorul candidat al dreptei la prezidenţiale, senatorul PSD a răspuns: „Nu, nu, nici vorbă! Lucrurile sunt cam clare, din ce se vede. Mai mult, nu reuşesc ei să se armonizeze. Vedeţi, nici Răzvan Ungureanu nu-i împăcat cu soarta lui, Cătălin Predoiu nu mai vorbesc, e în bătălie cu Iohannis. Iohannis cu tăcerea şi subtilitatea lui a reuşit să-l scoată din joc pe Crin Antonescu. Până la urmă, cred că-i va scoate din joc şi pe ceilalţi doi”.

Tăriceanu CRITICĂ fuziunea PNL-PDL: Această mascaradă a creat haos în PNL şi derută în electorat