Ilie Sârbu: Nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă USL. A fost cea mai reuşită coaliţie

Din cauza lipsei de comunicare au apărut relaţiile tensionate din cadrul Uniunii Social Liberale, a declarat Ilie Sârbu, vicepreşedintele PSD.

04 oct. 2013, 07:40
Ilie Sârbu: Nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă USL. A fost cea mai reuşită coaliţie

„Relaţiile tensionate au apărut din cauza lipsei de comunicare. Se ştie că atunci când comunicarea e deficitară sau chiar inexistentă apar probleme care, dacă s-ar manifesta mai multă înţelepciune şi mai puţină suficienţă, şi-ar găsi rezolvarea. În mediul politic comunicarea este vitală, îndeosebi în cadrul unei alianţe politice ca a noastră, este liantul spre unitate, armonie, eficacitate şi competenţă, altfel aflăm de la televizor unii despre alţii lucruri contradictorii, nediscutate şi nedezbătute până atunci. Apar, aşadar, suspiciunile, interpretările, neîncrederea, se vorbeşte pe la colţuri, se supradimensionează orice zvon”, a afirmat Sârbu, potrivit Agerpres.

În opinia lui Ilie Sârbu, nu este nici firesc, nici util ceea ce se întâmplă. „Nu e nici firesc, nici util ce se întâmplă, am investit timp, răbdare, resurse materiale şi umane în acest proiect politic comun, chiar sufleteşti, a fost cea mai reuşită coaliţie de până acum. Vorbesc la trecut deoarece, în acest moment, nu mai sunt sigur spre ce se îndreaptă această structură, care este calea sa”, a concluzionat social-democratul.

 VEZI ŞI:

Ponta: Nu am o relaţie tensionată cu Antonescu. Îl consider camaradul meu