Ilie Sârbu: Tot mai multe jeep-uri au pe parbriz ecusoane de la Senat şi sunt conduse de copii teribili

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a reclamat conducerii acestei Camere că tot mai multe maşini, "jeep, Mercedes", conduse de "copii teribili", au pe parbriz ecusoane de la Senat, lucru care, în opinia sa, "nu face bine ca imagine", potrivit Mediafax.

14 nov. 2013, 09:55
Ilie Sârbu: Tot mai multe jeep-uri au pe parbriz ecusoane de la Senat şi sunt conduse de copii teribili

„Am văzut, nu săptămâna asta, de mai multe săptămâni, poate luni de zile, constat un lucru: tot mai multe maşini, care nu ne reprezintă, vorbesc de jeep-uri, Mercedes-uri, de tot felul, sigur, conduse de copii teribili, au pe parbriz ecusoane de la Senat. Chiar acum în deplasarea asta, pe care am făcut-o la Mediaş, în mai multe locuri am observat”, le-a spus el senatorilor din Biroul Permanent, potrivit transcrierii discuţiilor unei şedinţe a Biroului Permanent al Senatului care a avut loc la începutul lunii noiembrie.

El a arătat că doreşte să ştie cum se se eliberează aceste ecusoane şi a cerut Secretariatului General să prezinte conducerii Senatului o situaţie în acest sens.

„Ei le folosesc în alte scopuri, ştiţi bine, ca să impresioneze poliţiştii, să mai impresioneze ştiu eu pe cine. (…) Nu ne face bine ca imagine. Oamenii nu au de unde să ştie că sunt senatori, că nu sunt senatori”, a continuat social-democratul.

„Eu cred că ar trebui şi aici să facem ordine, cum am mai făcut în diverse sectoare. Nu cred că e normal… sau găsim o altă formulă pentru maşini, să nu mai avem nevoie nici noi de ele. La noi când se creează o idee, după aceea vin toţi ceilalţi şi o exploatează”, a susţinut Ilie Sârbu.

Pe de altă parte, secretarul Senatului Nicolae Moga (PSD) a cerut Secretariatului General să se verifice accesul în instituţie al unor foşti consilieri, care, potrivit acestuia, „încă mai bântuie” prin Senat.

 

VEZI SI:

Gazele de şist încing spiritele în Senat. Opoziţia şi puterea şi-au aruncat vorbe grele VIDEO