Mesajul de adio al milionarului care s-a sinucis, scris pe CINCI PAGINI

Apelul la 112 care anunța tentativa de suicid a lui Ilie Vonica a fost recepționat la ora 12:16, în cursul zilei de marți.

03 iun. 2014, 13:12
Mesajul de adio al milionarului care s-a sinucis, scris pe CINCI PAGINI

La momentul în care s-a aruncat, acasă se afla doar menajera. Cei care anchetează situația au descoperit în casa omului de afaceri cinci pagini scrise de mână, prin care se pare că Ilie Vonica și-a motivat gestul, au declarat surse apropiate cazului pentru Turnul Sfatului.

„În urma apelului la 112 la fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție. În prezent se fac cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs incidentul. În acest moment nu avem scenarii de la care să pornim”, a declarat Luciana Balteș, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Milionarul Ilie Vonica s-a aruncat de la etaj şi A MURIT pe masa de operaţie. Vezi ce l-a împins la acest gest

Omul de afaceri sibian s-a aruncat de pe cel mai înalt punct al casei sale, situată într-o zonă liniștită a orașului.

Poliția spune că încă nu poate fi confirmat oficial că este vorba despre sinucidere, fiind așteptat raportul medicului legist. Poliția spune că încă nu poate fi confirmat oficial că este vorba despre sinucidere, fiind așteptat raportul medicului legist. „La fața locului s-a deplasat o echipă operativă a Poliției Municipiului Sibiu însoțită de specialiști criminaliști, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a spus Luciana Balteș.