ILIE VONICA va fi înmormântat duminică. Scrisoare CUTREMURĂTOARE de adio

Publicat: Miercuri, 04 Iunie 2014 09:19 // Actualizat: Miercuri, 04 Iunie 2014 09:27 // Sursa: romaniatv.net

Ilie Vonica va fi înmormântat în cursul zilei de duminică. Trupul celui care a fost Ilie Vonica va fi depus în cursul zilei de miercuri la Biserica din groapă, situată pe strada Justiției din Sibiu, arată apropiați ai familiei îndoliate. Înmormântarea a fost programată pentru ziua de duminică, tot la Biserica din groapă, în al cărei cimitir familia omului de afaceri sibian își are locul de veci.

Ilie Vonica și-a motivat gestul extrem la care a recurs într-o scrisoare de 5 pagini. Aceasta îi este adresată în special soției sale, căreia i-a scris că a iubit-o mult.

Omul de afaceri, Ilie Vonica , a stabilit totul în detaliu. A stat mai întâi de vorbă cu avocatul său iar după plecarea acestuia s-a urcat pe cea mai înaltă terasă a casei sale și s-a aruncat de la 8 metri înălțime. Nu înainte însă de a lăsa o scrisoare de adio. Potrivit unor surse judiciare, milionarul a scris acolo că s-a săturat să fie“urmărit și vânat”. Mare parte din scrisoare era însă pentru soția sa. A scris că a iubit-o mult, că nu poate trăi fără ea, știind că este “acolo”, referindu-se la faptul că a fost arestată în dosarul rețetelor false.

De asemenea, i-a spus soției sale că o știe mai puternică decât el și o roagă să aibă grijă de tot, mai ales de fiica lor. Ilie Vonica și-a cerut iertare pentru faptul că nu a putut trece peste problemele pe care le aveau, dar și pentru gestul extreme la care a recurs.

Apropiații familiei spun că Ilie Vonca a fumat mult în ultimele zile și a refuzat să mănânce. El a murit marți în propriul său spital, medicii nu au mai putut să îl salveze.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
funeralii Ilie Vonica Ilie Vonica Ilie Vonica IML Ilie Vonica sinucidere
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
04 iun 09:58
...
Ilie Vonica va fi înmormântat în cursul...
04 iun 09:22
...cursul zilei de miercuri la Biserica din groapă, situată pe strada Justiției din Sibiu, arată apropiați ai Citește mai departe…, ILIE VONICA va fi înmormântat duminică. Scrisoare CUTREMURĂTOARE de adio eee by ...
1
EUR
4.7550
RON
17 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H