Ilinca Vandici, internată de urgență! Vedeta de la Kanal D a fost pusă pe perfuzii FOTO

Ilinca Vandici a postat pe contul de Instagram câteva imagini din spital, arătând că nu se simte deloc bine. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a avut de o criză la stomac, pentru care a fost nevoie de mai multe investigații.

14 iun. 2021, 10:20
Ilinca Vandici, internată de urgență! Vedeta de la Kanal D a fost pusă pe perfuzii FOTO

Ilinca Vandici, internată de urgență! Vedeta a declarat că nu a fost nevoie să rămână peste noapte la spital.

Ilinca Vandici, internată de urgență! Vedeta de la Kanal D a fost pusă pe perfuzii

„Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru Redactia.

O vedetă cunoscută de la noi a surprins pe toată lumea. Vrea să se facă actriță în filme pentru adulți: Atunci îi dau puternic. Pregătiți-vă

Ilinca Vandici va împlini 35 de ani, pe 17 iunie. Prezentatoarea a declarat că nu își dorește o mare petrecere, ci ceva intim alături de familie și cei mai buni prieteni. De asemenea, n ceea ce privește cadoul, Ilinca știe exact ce vrea, în valoare de 100.000 de euro. „O mașină nouă. Mai mare. Uite crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare ca să avem loc de bagaje și atunci atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită. Eu să am mașina mai mare, cumpărată bineînțeles de Andrei. El știe deja. Lăsând gluma la o parte eu am fost mereu super independentă financiar, sunt o fire super muncitoare, am tot ce am nevoie pentru mine și pentru copilul meu, în urma muncii pe care o depun, însă sunt anumite, hai să le numim aspecte, în care un bărbat trebuie să-și arate masculinitatea. Unul dintre ele fiind acesta. Asta am învățat de-a lungul timpului, că un bărbat trebuie lăsat să facă aceste cadouri soției lui. Așa simte că a pus umărul la treabă și a avut impact asupra fericirii ei. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce am nevoie, el nu se mai simte bărbat”, a povestit Ilinca Vandici.