Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. Descrierea răutăciosă făcută de juratul de la Românii au talent

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. Juratul de la Românii au talent a făcut un comentariu răutăcios la adresa prezentatoarei, după ce Andra a lăudat pentru faptul cum arată. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii de la Pro TV.

21 apr. 2021, 20:24
Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. Descrierea răutăciosă făcută de juratul de la Românii au talent
Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu.

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. În timp ce se afla pe platourile de filmare de la “Românii au talent”, actorul a purtat o mini discuţie cu Andra, despre prezentatoarea de la Kanal D. În opinia actorului, Andreea Tonciu are un corp mult mai frumos decât cel al prezentatoarei de la “Bravo, ai stil!”.

Citeşte şi: Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie: „Bunicul a murit la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă”

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu

Cântăreaţa şi-a exprimat admirația pe care o are față de Ilinca Vandici: “Ce corp frumos are Ilinca Vandici”, a afirmat Andra, iar Florin Călinescu a avut o reacție destul de răutăcioasă. Actorul a spus: “Cine? Ah, «Crăcă» i se zice între băieți” (n.r bărbaţii celebri din România)

Surprinsă de replica colegului ei, Andra Măruță i-a cerut explicații și a spus: “Cum?!”, iar Florin Călinescu i-a explicat: “Adică îi cade mingea de baschet dintre genunchi, dacă o pui să o strângă. Și Tonciu are corp mișto”.

Florin Călinescu, propunere indecentă pentru Alexandra Dinu

Florin Călinescu

și Alexandra Dinu au avut un schimb de replici incendiare! Juratul de la „Românii au talent”, în stilul său caracteristic, i-a făcut o propunere indecentă fostei soţii a lui Adrian Mutu, mărturisind cum erau partidele de amor pe vremea lui.

Florin Călinescu și Alexandra Dinu au avut un schimb de replici interzis minorilor. Cei doi s-au tachinat cu privire la locurile unde s-ar fi dus împreună în alte vremuri. În timpul pauzei publicitare cei doi jurați au ajuns să glumească unul cu celălalt, până în momentul în care Florin Călinescu a ajuns să bată un apropo indecent!

Discutând pe marginea unui alt subiect, în pauza publicitară, cei doi au ajuns să glumească unul cu celălalt. „Dacă tu ești sus, eu sunt sus…” (o expresie din limba engleză care înseamnă „dacă tu ești dispus și eu sunt dispusă!”), i-a transmis Alexandra Dinu lui Florinj Călinescu, iar artistul a reacţionat imediat: „Ce te-aș fi condus eu, acum câțiva ani, până la ghenă, la uscătorie, ceva!”. Actriţa a fost uimită de cele auzite: „Aoleu, la ghenă? Cum să spui așa ceva? Credeam că îmi faci si mie un compliment drăguț, ceva!”.

Florin Călinescu a continuat fantezia cu colega sa: „Știi tu, cu d-astea, adrenalină: „repede, că miroase urât, repede, că vine cineva cu un sac, acum!”. Alexandra Dinu s-a declarat surprinsă de modul în care l-a inspirat pe jurat: „Chiar așa te-am inspirat, pe ghenă?”. „Tu… eu vorbeam de mine, la 18-20 de ani, mai conta unde suntem? Nu există așa ceva!”, a mai spus Florin Călinescu.


loading...