Ilinca Vandici, prima fotografie cu bebeluşul ei. Prezentatoarea este în culmea fericirii

Ilinca Vandici a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că va fi mamă. Vedeta este însărcinată în luna a patra şi burtica începe să i se vadă. Vedeta a facut publică prima ecografie cu bebeluşul.

18 feb. 2017, 15:48

Ilinca Vandici şi iubitul ei, Andrei Neacşu, se pregătesc să devină părinţi. Băieţelul cuplului va purta numele Ioan, în memoria tatălui Ilincăi Vandici, care, din nefericire, s-a stins din viaţă în urmă cu câţiva ani din pricina unui cancer.

Vedeta nu stie momentan dacă va avea o fetiţă sau un băiat, insa a mărturisit că îsi doreste ca micutul pe care-l poarta in pantace sa fie baiat.

„Eu imi doresc sa fie baiat, dar nu stiu. Sunt insarcinata in 12 saptamani. Sunt foarte fericita, incantata si emotionata. Este cea mai fericita perioada din viata mea. Anul 2016 a fost unul foarte bun pentru mine. A venit proiectul ‘Bravo, ai stil’, l-am cunoscut pe iubitul meu si am si ramas insarcinata. Sunt o gravida foarte norocoasa, nu mi-a fost rau, nu am pofte, insa mananc foarte mult. Insa pana acum nu am simtit ca sunt insarcinata. Sunt foarte emotionata, plang din orice. Aseara plangeam in masina, plangeam de cat de fericita sunt. Am avut o viata grea, nu mi-a fost usor asa cum crede lumea, insa Dumnezeu a vrut sa se aranjeze lucrurile. Mi-as dori sa nasc pe cale naturala„, a declarat Ilinca Vandici, in prima editie TeoShow din acest an.

Ilinca Vandici a luat prin surprindere pe toată lumea când la sfârșitul anului 2016 a anunțat că va deveni mamă. Vedeta are o relație cu omul de afaceri Andrei Neacșu.

Citeşte şi Ilinca Vandici a aflat sexul copilului: „Voi avea un băieţel”

„Parcă nu-mi vine să cred că sunt eu și că mă uit la haine de bebeluși. Îmi vine să plâng doar când mă uit la ele. De când am aflat și ce vom avea și încep să mă gândesc și încep să pun la bătaie toate lucrurile mă trec niște sentimente și niște trăiri de nu-mi pot să-mi explic. Mă uit la niște hăinuțe și îmi vine să plâng. Nu pot să cred ce mi se întâmplă”, a povestit Ilinca Vandici.