Ilinca Vandici, prima reacţie despre pozele nud ajunse pe internet. „L-am dezamăgit enorm pe tata!” FOTO

Ilinca Vandici a declarat că regretă faptul că în urmă cu mai bine de zece ani a acceptat să pozeze nud într-o revistă pentru bărbați.

07 feb. 2020, 16:18

Ilinca Vandici a vorbit despre dezamăgirea profundă pe care i-a creat-o tatălui său la acea vreme într-un nou episod de pe canalul său de Youtube.

„Umilință ca în momentul respectiv n-am simțit niciodată în viața mea. Rușine mai mare nu simțisem niciodată ca atunci, pentru că îl dezamăgisem pe cel mai important om din viața mea”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a ajuns la PSIHOLOG. Mărturisire CUTREMURĂTOARE făcută de vedetă: „Nu m-am putut opri din plâns!”

Vedeta TV a spus că acel moment i-a schimbat complet percepția despre viață și modul de gândire. Dat fiind faptul că după acele pictoriale, Ilinca Vandici a stat cuminte, în umbră, fără să mai creeze probleme în familie: „Tata mi-a spus atunci: înainte să faci orice, înainte să spui orice, gândește-te dacă mie mi-ar fi rușine cu ce faci sau ce spui. Și de atunci, orice fac, mă gândesc dacă tatălui meu i-ar fi rușine că fac asta sau spun asta”.

Ilinca Vandici a făcut primul pas către lumina reflectoarelor după ce și-a arătat sânii în fața aparatului foto. După pictorialul sexy, Ilinca Vandici a fost răsplătită cu postul de prezentatoare la B1 TV.