Ilinca Vandici, surprinsă în compania unui afacerist milionar. Vezi cu cine a luat cina frumoasa vedetă

Ilinca Vandici a fost surprinsa, zilele trecute, la o cină romantică pe o terasă de fiţe din Capitală, în compania unui bărbat misterios.

18 iun. 2015, 19:11

Ilinca Vandici şi Orlando Szasz au fost fotografiaţi împreună. Szasz este un afacerist de succes de 42 de ani, obisnuit al topurilor tiparite cu milionari, din Romania.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi pareau extrem de interesati unul de celalalt si, chiar daca au ales sa se aseze fata in fata la masa, nu aveau ochi pentru nimeni din jur, desi terasa era arhiplina.

Orlando a intrat in afaceri inca de pe bancile facultatii si, impreuna cu fratele sau, a fondat compania de echipamente de protectie. Anul trecut, fratii Szasz ocupau locul 114 in Top 500 Forbes, cu o avere estimata la 32 milioane Euro.

Vezi şi: Ilinca Vandici, jignită în mod inimaginabil, în direct. „Eşti o FRIGIDĂ!”

Orlando Szasz este absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF Targu-Mures si detine un doctorat in Medicina. In anul 2012 s-a retras din postura de director general al companiei, dedicandu-si cea mai mare parte a timpului calatoriilor si proiectelor de Business Angel.

Orlando Szasz este din Targu-Mures, s-a nascut in 1972, vorbeste fluent 4 limbi straine, practica sporturi de contact si este pasionat de Formula 1, ceasuri si arta.