Ilinca Vandici, în DEPRESIE după ce A NĂSCUT. „Jumătate de oră plângeam, mă descărcam…”

Ilinca Vandici a devenit mămică pe 23 iulie, iar de atunci lumea tuturor s-a schimbat. Pe lângă toată fericirea cu care a venit această nouă experiență, vedeta nu a fost ocolită de depresia postpartum.

21 sept. 2017, 08:48
Ilinca Vandici, în DEPRESIE după ce A NĂSCUT. „Jumătate de oră plângeam, mă descărcam…”

Ilinca Vandici are un băieşele, Zian Ioan, împreună su soţul său, Andrei Neacşu.

Ilinca Vandici, schimbare de look. Cum arată vedeta la doar o lună de la naştere

„Nu-mi este nici frică și nici rușine să o recunosc. Da, am experimentat anumite trăiri, pe care nu credeam că le voi experimenta. Ei, în momentul în care copilul plânge și nu știi ce să-i faci, în momentul în care vezi că el nu se mai liniștește, în momentul în care te vezi pusă în niște situații cu care nu te-ai mai confruntat, te cuprind sentimente pe care le simți cu o intensitate de x ori mai mare decât tata, bunica, vecina, nașa etc. Ei bine, da, atunci se întâmplă anumite lucruri”, a spus Ilinca Vandici pebtrru Ciao.

Primele imagini cu băieţelul Ilincăi Vandici

Vedeta a vorbit deschis despre sentimentele pe care le-a încercat imediat după nașterea micuțului ei: „Nu pot să spun că a fost depresie în adevăratul sens al cuvântului, bine, nici nu cred că am experimentat vreodată sentimentul acesta ca să pot să fac o comparație. Cert este că am avut anumite stări. Am plâns, este foarte adevărat. De vreo două ori am plâns chiar bine de tot. Cu ajutorul lui Andrei, cu ajutorul părinților, a socrilor, am reușit să mă echilibrez extrem de repede. Jumătate de oră plângeam, spuneam ce aveam pe suflet, mă descărcam, după care lucrurile se linișteau și o luam de la capăt”.