Ilona Brezoianu se implică în scandalul momentului: „Mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc”

Ilona Brezoianu a reacționat și ea la declarațiile lui George Buhnici care au iscat un adevărat scandal în mediul virtual.

18 iul. 2022, 23:45
Ilona Brezoianu se implică în scandalul momentului: „Mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc”

Interviul dat recent de George Buhnici la malul mării i-a adus un val de critici din partea internauților. Vloggerul a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi. Acesta le-a sugerat celor aflate în această situație să investească mai mult timp în mersul la sălile de fitness.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este declarația controversată a lui George Buhnici.

La scurt timp, în scandalul momentului a intervenit și Ilona Brezoianu, care i-a transmis un mesaj dur vloggerului.

Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc”, a scris pe InstaStory concurenta de la Te cunosc de undeva.

Mai mult, Ilona a spus că femeile cele mai atrăgătoare i se par cele care au încredere în propria persoană.

Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele. Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect. Vă pup pe toți!”, a scris Ilona Brezoianu într-un alt story pe pagina personală de Instagram.

Multe femei și-au exprimat părerea în mediul online despre cum ar trebui să se simtă o persoană care are kilograme în plus și de ce e greșit să o judeci după felul în care arată.

Citește și Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”

Alina Eremia, spre exemplu, i-a transmis lui Buhnici că femeile nu sunt niște obiecte ce trebuie așezate undeva pentru a da frumos și că lumea ar trebui să lase răutatea.

Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte. / Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!”, a scris Alina Eremia pe rețelele de socializare.

Și actrița Ada Galeș a avut o primă reacție pe acest subiect. „Orice corp e corp de plaja. Corpul unei femei nu e obiectul unui comentariu facut de vreun barbat. (sau femeie, whatsoever). Nu slabesti daca esti sau te umilesti/shameuiesti. Celulita si vergeturi are toata lumea. Obezitatea nu se rezolva prin shaming (poate se mananca mai mult pe fond de stres). Obezitatea nu inseamna celulita, vergeturi sau kg in plus. Corpul lucrat la sala e un standard al societatii contemporane, nu un etalon de sanate sau frumusete. Social media face rau la cap, aveti grija. Puneti la indoiala. Femeile sunt ce vor ele sa fie, cum vor ele sa fie. Femeile sunt independente de standardele impuse de barbati sau de alte femei. Femeile au nevoie de altfel de complimente decat despre felul in care arata. Avem mari probleme de la lipsa de incredere, inechitatea, hartuirea, violenta impotriva femeilor (fizica sau psihica), umilinta, etc. Beti apa, aveti grija de voi. am parcurs un drum lung pana aici si mai avem. Imi pare rau daca sunteti dezamagite si triggeruite. E normala furia si anxietatea pe care le simtiti. Va imbratisez si cu celulita si cu vergeturi de la Paris”, a spus ea.

Citește și George Buhnici, prima reacţie după scandalul privind criticile aduse femeilor. Jurnalistul se declară victimă: „Nu mă voi opri să spun ce gândesc”