Iluzia optică a fetiței care se scufundă în beton. Ce s-a întâmplat, de fapt

O femeie și-a fotografiat fiica în parc și a rămas șocată de iluzia optică ce a apărut în imagine, așa că a distribuit-o online pentru a vedea dacă cineva își dă seama despre ce s-a întâmplat cu adevărat.

18 mai 2021, 08:39
Iluzia optică a fetiței care se scufundă în beton. Ce s-a întâmplat, de fapt

Iluzia optică a fetiței care se scufundă în beton. În imaginea răspândită de mamă, fetița poate fi văzută deasupra nivelului pământului, cu jumătatea inferioară a corpului scufundându-se inexplicabil în sol, scrie Mirror.

Iluzia optică a fetiței care se scufundă în beton

Postarea femeii a primit comentarii de la numeroși oameni care spuneau că imaginea „le-a topit creierul”. Fotografia a primit aprope 70.000 de aprecieri și nenumărate comentarii de la oameni care mărturisesc că le-a luat mai bine de un minut să își dea seama ce se întâmplă. „Recunosc că a trebuit să intru la comentarii pentru a vedea despre ce este vorba și tot m-am străduit puțin să înțeleg”, „M-am săturat să mă mai uit la această poză pentru că creierul meu nu poate să rezolve problema”, au scris internauţii. În cele din urmă, a venit și cineva cu explicația rațională: ”Întregul prim plan al fotografiei este ca un platou ridicat și ea stă în spatele acestuia!”. Un alt internaut a scris: „Măriți și vedeți umbra capului și a umerilor ei aruncată în stânga jos, de-a lungul vârfului peretelui!”.

„Popeye” şi-a umflat mușchii cu ulei de motor, iar acum a realizat greșeala. Ce s-a întâmplat cu luptătorul de 24 de ani VIDEO