Iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni pot descoperi unde se află câinele din această cameră

O nouă iluzie optică pentru oameni inteligenți a devenit virală pe rețelele sociale și i-a provocat pe toți internauții să-și testeze limitele.

02 ian. 2023, 17:19
Iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni pot descoperi unde se află câinele din această cameră

Această iluzie optică le-a dat multora bătăi de cap. Voi puteți să descoperiți câinele ascuns în fotografia de mai jos în mai puțin de 15 secunde? Dacă vă iese, înseamnă că aveți un IQ mai mare decât media globală generală. Nu mulți reușesc, procentul e destul de mic.

Creierul uman normal poate să perceapă în moduri diferite un lucru sau o imagine, așa că nu e o regulă ca toți să vedeți același lucru. Sunt o mulțime de iluzii optice cu niveluri de complexitate diferite.

În fotografia de mai jos există un câine în sufragerie, pierdut în amalgalul de culori și obiecte de forme diferite. Tocmai de aceea este destul de greu de identificat. Doar 2% dintre privitori au reușit să rezolve această provocare.

Iluzie optică. Doar cei mai inteligenți oameni pot descoperi unde se află câinele din această cameră

Privește atent la imaginea de mai jos și încearcă să descoperi unde se ascunde câinele pierdut. În cazul în care nu reușești să-l observi în 15 secunde, e în regulă, ia-ți timpul necesar și uită-te cu atenție la toate detaliile.

Iar în cazul în care ai nevoie și de puțin ajutor, îți dăm un indiciu. Privește spre covorul galben. Câinele se află tolănit pe el și are exact aceeași culoare ca blana lui.

Citește și Iluzie optică – Doar 10% dintre oameni pot găsi câinele din această imagine în zece secunde. Poți și tu?

REZOLVAREA o găsești în imaginea de mai jos

Dacă, totuși, nu te-a ajutat nici acest indiciu, îți lăsăm rezolvarea mai jos. Nu te îngrijora, dacă nu au reușit să rezolvi acest exercițiu cu iluzie optică, mai sunt o mulțime care te pot ajuta să-ți dezvolți atenția și concentrarea.

Citește și Iluzie optică. Poți observa melcul din imagine în câteva secunde? Doar cele mai inteligente persoane reușesc acest lucru