Iluzie optică extrem de complicată. Poți găsi cele 13 animale din imagine în mai puțin de 20 de secunde?

Această iluzie optică îți va pune mintea la încercare. Reușești să găsești cele 13 animale din imagine în mai puțin de 20 de secunde.

09 mai 2023, 11:38
Iluzie optică extrem de complicată. Poți găsi cele 13 animale din imagine în mai puțin de 20 de secunde?

O nouă iluzie optică te provoacă să găsești cele 13 animale ascunse în fotografie, în doar 19 secunde, potrivit Mirror.

Iluziile optice ne ajută să ne testăm capacitatea creierului și adesea ne pot spune foarte multe despre abilitățile de observație ale unui individ. În imaginea de mai jos trebuie să găsiți cele 13 animale ascunse, dar nu trebuie să depășiți 20 de secunde. Nu este chiar atât de ușor, trebuie să fii extrem de atent.

Citește și: Iluzie optică. Primul animal pe care îl vezi în această imagine îți poate dezvălui lucruri neștiute despre personalitatea ta

Cu sigruanță ați observat imediat trei animale: un elefant, un măgar și un câine, dar există mai multe vietăți ascunse în această iluzie optică. Dacă nu reușești să le descoperi pe toate, iată răspunsul mai jos.

Citește și: O nouă iluzie optică a devenit virală. Dacă descoperi şarpele în mai puţin de 10 secunde, ai un spirit de observaţie foarte bun

Îm imagine puteți observa, dacă vă concentrați suficient, un elefant, un țânțar, un măgar, un câine, un șarpe, o pisică, un șoarece, un crevete, un crocodil, un delfin, un cap de pasăre, un pește și o broască țestoasă.