Iluzie optică! Internauții au încercat să găseasca paiul din fotografie, însă mulți s-au dat bătuți. Cât de atent ești la detalii

Iluzie optică într-o fotografie ce a devenit virală pe internet! O mulțime de oameni au încercat să își dea seama unde este paiul din pahar.

09 oct. 2021, 17:15
Iluzie optică! Internauții au încercat să găseasca paiul din fotografie, însă mulți s-au dat bătuți. Cât de atent ești la detalii

O fotografie ce ilustrează o iluzie optică a devenit virală pe internet. O mulțime de oameni au încercat să își dea seama unde este paiul din pahar.

Nu mulți au reușit să își dea seama care e răspunsul, cu toate că au privit fotografia minute în șir, din toate unghiurile posibile.

Astfel de exerciții îți pot arăta cât de atent ești la detalii și cum stai la capitolul concentrare și atenție. Trebuie precizat că e necesar să iei în calcul toate posibilitățile înainte să te dai bătut.

Mulți consideră că paiul este scufundat în pahar și astfel își pierd timpul de geaba, iar alții conideră că nu se află niciun pai în tinterior. De fapt, raspunsul este foarte simplu.

Paiul este în pahar și jumătate chiar iese la suprafață. Deși este o simplă fotografie realizată fără mare pricepere, aceasta a devenit una foarte importantă pentru că pune în exercițiu mintea și privirea de vultur.

Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Citește și Iluzie optică incredibilă. Unui bărbat i-a fost tatuată o „gaură” în cap, imaginea care a înnebunit internetul FOTO

Citește și O iluzie optică a împărţit internetul în două. Tu ce vezi?