Iluzie optică virală. Doar cei mai vigilenți pot găsi nasturele special din fotografia cu cei patru elevi. Ai doar 12 secunde la dispoziție

Așa cum te-am obișnuit, și astăzi avem o provocare pentru tine! Doar cei cu abilități de observație și agilitatea necesară pot desluși adevăratele mistere! Tot ce trebuie să faci este să găsești nasturele special din imaginea cu cei patru copii.

05 apr. 2024, 08:22
Iluzie optică virală. Doar cei mai vigilenți pot găsi nasturele special din fotografia cu cei patru elevi. Ai doar 12 secunde la dispoziție

Așa cum te-am obișnuit, și astăzi avem o mică provocare pentru tine! Doar persoanele cu abilități de observație și agilitatea necesară pot desluși adevăratele mistere! Tot ce trebuie să faci este să găsești nasturele special din imaginea cu cei patru copii.

Citește și Iluzie optică virală. Găsește veioza ascunsă în imagine. Doar cei mai vigilenți reușesc să descopere obiectul în 12 secunde

Iluziile optice sunt ideale pentru a-ți descoperi atenția la detalii, de asemenea, reprezintă un antrenament și pentru creier!

Așadar, ți-am pregătit pentru astăzi o provocare care sigur îți va pune mintea la contribuție.

Atenție, însă, pentru a descoperi nasturele deosebit din imagine ai doar 12 secunde la dispoziție!

Crezi că reușești? Ei bine, să începem!

Dacă te concentrezi suficient, cu siguranță vei reuși să descoperi micul obiect.

Dacă nu ai reușit să găsești nasturele ascuns din imagine, avem jos răspunsul corect.

Ce este iluzia optică

Oamenii de știință au dezbătut de-a lungul timpului modul în care o iluzie optică funcționează. Specialiștii s-au întrebat dacă aceste iluzii au la bază o procesare neuronală de la nivelul ochilor sau implică procese cognitive de nivel superior, precum cunoștințele acumulate în timp.

Cercetările arată că multe iluzii optice au efect datorită limitelor modului în care funcționează ochii și neuronii vizuali din creier, potrivit Jagranjosh.com.

Ceea ce simte un om când privește o iluzie optică nu are legătură cu procesele psihologice complexe, este concluzia la care au ajuns experții.

Citește și Iluzia optică care îți spune totul despre personalitatea ta. Tu ce observi prima dată în imagine?

Te așteptăm și data viitoare pentru un alt test care îți pune la încercare capacitatea și atenția la detalii!