Iluzionistul care îndoaie linguri cu puterea minții l-a amenințat cu moartea pe Vladimir Putin. Vrăjitoarele, vracii și magicienii sar în apărarea lui Joe Biden

Războiul din Ucraina a stârnit interesul unor personaje care mai de care mai colorate, care se recomandă drept vraci, clarvăzători, vrăjitori, mentaliști și iluzioniști. Printre aceștia se numără și Uri Geller, showmanul care susține că îndoaie tacâmuri cu forța minții. 

04 aug. 2022, 20:38
Iluzionistul care îndoaie linguri cu puterea minții l-a amenințat cu moartea pe Vladimir Putin. Vrăjitoarele, vracii și magicienii sar în apărarea lui Joe Biden

Iluzionistul israelian a simțit nevoia să iasă public cu un mesaj amenințător la adresa Rusiei și a Chinei. El i-a transmis lui Vladimir Putin și lui Xi Jinping că se va folosi de puterile sale supranaturale pentru a preveni un conflict nuclear.

„Există zvonuri că iei serios în considerare folosirea armei nucleare împotriva ‘inimacilor din Occident’”, a afirmat Uri Geller într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui rus Vladimir Putin şi distribuită marţi pe Twitter, potrivit presei internaționale.

„Te avertizez: dacă vei folosi armele nucleare și decizi să iei ca țintă Scoția, sau orice altă țară din lume, planurile și rachetele tale se vor întoarce împotriva ta. Mă voi folosi de fiecare moleculă a puterii minţii mele pentru a te opri să lansezi un atac nuclear!”, a transmis iluzionistul.

Magicianul în vârstă de 75 de ani susține că „există forţe mult mai mari decât ar putea Putin să-şi imagineze vreodată”.

Astfel, iluzionistul i-a rugat pe utilizatorii Twitter să-l ajute în acest demers, pentru ca Geller să poată utiliza „energia imensă” furnizată de „puterea combinată a minților” tuturor oamenilor.

De asemenea, iluzionistul a vorbit și despre Xi Jinping. „La fel ca în cazul pericolului care vine dinspre Putin, China a început acum exerciţii militare cu muniţie reală în şase zone din jurul Taiwanului”, a notat iluzionistul pe Twitter.

Cunoscutul magician a propus un exercițiu: „Spuneţi cuvântul ‘Dezarmare’ din nou şi din nou – dorindu-vă cu adevărat ca acest lucru să se producă!”, a scris entertainerul, pe Twitter.

 

Vladimir Putin, cu degetul pe butonul nuclear

 

În această săptămână, Vladimir Putin a vorbit din nou despre războiul nuclear.

„Plecăm de la faptul că nu pot exista câştigători într-un război nuclear şi că acesta nu trebuie niciodată dezlănţuit, şi suntem pentru securitate egală şi indivizibilă pentru toţi membrii comunităţii mondiale”, a transmis liderul de la Kremlin.

Preocuparea internaţională privind riscul confruntării nucleare a crescut de la invadarea Ucrainei de către Rusia, la 24 februarie. Într-un discurs de la acea vreme, Putin a făcut referire la arsenalul nuclear al Rusiei şi a avertizat orice posibile puteri externe ostile să se abţină de la orice tentativă de a interveni.