Imaginaţia traficanţilor de droguri n-are limite. Cum s-a "transformat" cocaina în banane

Publicat: Vineri, 26 Iulie 2013 17:15 // Actualizat: Vineri, 26 Iulie 2013 22:36 // Sursa: RTV.net

Poliţia rusă a făcut o descoperire uimitoare într-un camion ce transporta banane. În mai multe cutii ce conţineau hârtii cu rugăciuni de protecţie în care era menţionat profetul Iona, care fusese înghiţit de o balenă şi readus pe uscat, se afla cocaină.

Fiecare din cutiile confiscate în cadrul unei operaţiuni care a dus la capturarea unei cantităţi de aproape 120 de kg de droguri conţinea coli de hârtie cu rugăciuni speciale de protecţie, a anunţat poliţia din Moscova, relatează vineri RIA Novosti citată de Agerpres.

Cocaina era distribuită în şase cutii şi a fost descoperită într-un camion care transporta banane provenite din Ecuador, informează Agerpres.

Autorităţile nu au transmis un comunicat oficial care să clarifice ce era scria pe hârtii, însă o sursă din cadrul poliţiei a făcut ulterior lumină asupra conţinutului mesajului. "Rugăciunile îl menţionau pe profetul Iona şi o călătorie pe mare, prin aer şi pe pâmânt'", a spus sursa citată. Potrivit textelor religioase, Iona a fost înghiţit de o balenă, însă după ce s-a rugat la Dumnezeu a fost scos pe uscat.

Şoferul camionului care transporta cutiile a fost arestat, iar poliţia încearcă să stabilească în prezent dacă acesta ştia de prezenţa cocainei.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 nov 12:18
...kilograme de cocaină pură, în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro pe piaţa neagră, ascunse într-un container ce transporta banane. Drogurile, confiscate din portul Genova (nord), “erau destinate ...
26 iul 19:02
...cu rugăciuni de protecţie în care era menţionat profetul Iona, care fusese înghiţit de o balenă şi readus pe Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H