Imagine incredibilă! Cum arăta Irina Tănase înainte să îşi facă operaţii estetice! Transformarea este radicală

La doar 26 de ani, Irina Tănase este una dintre cele mai controversate figuri, din cauza relației cu Liviu Dragnea, dar la capitolul aspect fizic trebuie să recunoaștem că nu i se poate reproșa mare lucru. Totuși, cel mai probabil tânăra a apelat la chirurgia estetică, iar dovada se află într-o fotografie de acum șase ani, când arăta complet diferit.

03 iun. 2019, 14:22

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iubita sa, Irina Tănase, a ajuns încă o dată în atenția opiniei publice. La cei 26 de ani ai săi, Irina este o tânără cu trăsături frumoase și armonioase, dar umblă vorba că tânăra a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a face ajustări esențiale. Zvonuri sau nu, e cert că Irina arată acum complet diferit față de cum arăta în 2013, dovada fiind o fotografie mai veche cu aceasta, din perioada în care și-a cunoscut actualul iubit. Judecând după imagine, cel mai probabil că aceasta și-a făcut rinoplastie și nu este exclus să-și fi mărit buzele cu acid hialuronic.

Liviu Dragnea, vizitat de fiu şi de iubită la Penitenciarul Rahova VIDEO 

Cum l-a cunoscut Irina Tănase pe Liviu Dragnea

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Mai multe detalii a dat presei chiar Primarul Capitalei, Gabriela Firea: „Este o tânără care cred că este de viitor în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă bine. Ne cunoaştem şi de la alte evenimente private. (…) Ştiu că a ajutat foarte mult la organizarea unor evenimente caritabile, umanitare, de Crăciun sau de Ziua Femeii’.

Cum arăta Irina Tănase în liceu. Ce spun foştii colegi despre iubita lui Liviu Dragnea FOTO