Imagine rară suprinsă de camere. Un meteorit luminează cerul nopţii şi sfărşeşte într-o mare explozie deasupra oraşului VIDEO

Un meteorit care a fost văzut de locuitorii din diferite state ale Mexicului a fost filmat din diferite unghiuri, iar specialiştii estimează că s-a dezintegrat la contactul cu atmosfera terestră.

19 feb. 2020, 16:41

Mingea de foc a fost văzută şi filmată în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit Departamentului de Seismologie şi Vulcanism al Institutului de Investigaţii Geologice şi Atmosferice din Mexic, explozia prinsă pe camere a fost rezultatul frecării meteoritului cu atmosfera Pământului , ceea ce cauzează adesea dezintegrarea obiectului spațial.

Citește și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020. Vine prăpădul

De asemenea, Centrul de Coordonare Națională pentru Protecție Civilă a confirmat că imaginile au fost analiyate de diferiți experți, care au confirmat că a fost vorba despre un  meteorit.

Presa locală scrie că meteoritul a fost observat deasupra capitalei Ciudad de Mexico, dar și în state ca Jalisco, Guanajuato, Querétaro, San Luis Potosí și Michoacán.

 


loading...