Imaginea care a apărut pe contul de Instagram al lui Smiley. Fanii au transmis CONDOLEANŢE FOTO

Smiley a reuşit să-şi bage fanii în sperieţi fără să vrea. Artistul a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine neagră lângă care a scris "Off!". Fanii lui au crezut în viaţa artistului s-a petrecut o tragedie.

18 apr. 2018, 10:28

Toată lumea știe că atunci când cineva îşi pierde un apropiat, sau chiar un animal de companie, unii postează o imagine neagră, în semn de doliu, scrie b1.ro.

Citeşte şi Ruby, super sexy în noul videoclip. Pe Smiley l-a luat gura pe dinainte. „Foarte bună…” VIDEO

Internauţii s-au gândit că artistul trece prin clipe cumplite şi că „off-ul” era folosit pentru a exprima durere sau amărăciune.

„Ce ţi s-a întâmplat?”, „E o poză neagră! Ce s-a întâmplat?”, „A păţit ceva căţelul?”, „Ce necaz ai?” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii nedumeriţi. Alţii i-au scris chiar „Condoleanţe!” artistului.

După ce a văzut ce zarvă a creat, cântăreţul a venit cu explicaţii. Smiley n-avea niciun of, ba mai mult se pregătea de vacanţă.

„Am plecat în vacanţă”, a scris artistul liniştindu-şi astfel fanii. „Off-ul” lui venea de fapt de la offline, sugerând că o vreme va fi deconectat de la reţelele de socializare şi de la job.