Imaginea care a CONTRARIAT lumea. Ce a rămas blocat în PARBRIZUL unui TIR, după ce a spart sticla

Există multe lucruri care pot sparge parbrizul unui tir, însă o broască ţestoasă nu se numără printre obiectele obişnuite găsite într-o astfel de situaţie. Acesta este şi motivul pentru care imaginea postată pe Reddit a contrariat utilizatorii, mai ales că informaţiile oferite de cel încărcat fotografia sunt limitate.

27 iun. 2013, 10:52

Potrivit internauţilor, ziua în care reptila a intrat în parbrizul tirului a fost una tristă atât pentru ţestoase, cât şi pentru şoferi. Inedit este faptul că animalul a supravieţuit şi a fost oferit autorităţilor, conform Huffington Post.

Citeşte şi Ciudata lume a animalelor UIMEŞTE din nou. Vezi broasca ţestoasă cu DOUĂ CAPETE, perfect sănătoasă

La scurt timp după postarea imaginii, au apărut numeroase supoziţii privind modul în care broasca a ajuns să spargă geamul unei maşini. Astfel, în timp ce un utilizator crede că reptila a fost călcată de un vehicul, motiv pentru care a fost propulsată de roată în aer, la fel ca o piatră, alţii consideră că a fost scăpată de un vultur care încerca să ăi spargă carapace pentru a o putea mânca.

Citeşte şi O familie a găsit broasca ţestoasă pierdută timp de 30 de ani într-o cameră plină cu vechituri

De asemenea, există şi utilizatori care cred că a fost aruncată de pe un pod sau chiar pusă intenţionat în gaura din parbriz, după ce geamul a fost spart. Un singur lucru este clar, fotografia reuşeşte să uimească.