Imaginea cu care Valentina Pelinel a adunat mii de aprecieri. Are legătură cu bebelusul Milan

Valentina Pelinel trăieşte cu siguranţă cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi fiecare zi este prilej de bucurie de când fiul ei, Milan Cristian, a venit pe lume.

09 iul. 2016, 09:00
Imaginea cu care Valentina Pelinel a adunat mii de aprecieri. Are legătură cu bebelusul Milan

Valentina Pelinel a trăit un moment de-a dreptul special. Fiul său a împlinit o lună de viaţă, iar acest moment a fost marcat ca la carte de prietenii şi oamenii dragi din viaţa Valentinei, căci a fost răsfăţată cu multe buchete de flori, dar şi un tort imens pe care scria numele băieţelului ei. „Să fie sănătos şi să te bucuri de el. Felicitări”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit vedeta, conform spynews.

Fotografia postată pe Facebook a adunat peste 4.000 de aprecieri.

În vârstă de 36 de ani, Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dau ca tată pe Cristi Borcea, însă niciunul dintre ei nu au confirmat sau infirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian.