Imaginea SEXY care a FRAPAT reţelele de socializare. Ce a făcut o tânără în timpul unui incendiu DEVASTATOR

Un incendiu puternic a distrus un complex vechi de mai bine de un secol, aflat pe coasta de Vest a Angliei. Cu toate acestea, anumite persoane au început să se fotografieze în ipostaze sexy cu flăcările în spate.

01 aug. 2014, 17:43

Peste 80 de pompieri s-au chinuit ore întregi să stingă flăcările. Incendiul a pornit în clădirea victoriană, Eastbourne Pier, unul dintre cele mai îndrăgite locuri de vizitat, care găzduieşte o sală de jocuri. Flăcările s-au extins cu repeziciune. În câteva clipe, ambele etaje ardeau, iar fumul se vedea de la câţiva kilometri.

Citeşte şi Un complex vechi de peste o sută de ani a fost ÎNGHIŢIT de FLĂCĂRI VIDEO

În acel timp, o tânără s-a fotografiat într-o ipostază sexy cu flăcările în spate, postând ulterior imaginea pe o reţea de socializare unde a fost atacată dur pentru gestul său.

Vezi şi Biserică în flăcări, după ce a fost lovită de trăsnet VIDEO

Turiştii aflaţi în apropierea complexului au fost evacuaţi, iar autorităţile au lansat o operaţiune pe mare în căutarea unor oameni care s-ar fi aruncat de pe dig, unde este situat complexul, în apă. După primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit în urma unei defecţiuni la instalaţia electrică.