IMAGINEA ZILEI. Larisa Iordache a ajuns în stradă! „M-au pus să îmbrac uniforma Poliţiei din lipsă de personal”

Larisa Iordache (23 de ani), multiplă medaliată olimpică, mondială și europeană a fost însărcinată să îmbrace costumul de polițist și să iasă pe stradă în contextul lipsei de personal din Poliția Română. Fosta gimnsată este legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea MAI.

09 apr. 2020, 09:59

Larisa Iordache a explicat într-o postare pe Instagram schimbarea pe care e nevoită să o accepte în viaţa sa.

„Am schimbat costumul de gimastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”, a scris Larisa Iordache.

„Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a mai spus Larisa Iordache, decorată de președintele Klaus Iohannis în 2017 cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

Poliţia Română răspunde la întrebarea momentului. Pot să merg la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte?

„În afara sportivilor care sunt calificați la Jocurile Olimpice sau care au șanse la calificare, absolut toți ceilalți sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților”, a spus George Cosac, președintele CS Dinamo.