Imagini BOMBĂ cu George Buhnici dupa ce a plecat din Pro Tv! A botezat copilul despre care n-a spus nimic până acum

George Buhnici a postat, pe o reţea de socializare, fotografii în care apare cu un bebeluş în braţe. Prezentatorul TV a fost naş de botez în acest weekend.

27 oct. 2019, 09:14

George Buhnici a postat câteva fotografii în care apare alături de prietenul şi colegul său Marian Andrei, căruia i-a botezat băieţelul. Prezentatorul TV îşi ţine în braţe micul fin, iar pozele sunt însoţite de mesajul: „Fiul lui Marian Andrei şi-a găsit naşii. E mai încântat de naşă!”

George Buhnici a încheiat după 15 ani colaborarea cu postul Pro TV.

Sâmbătă, 26 octombrie, el a prezentat ultima ediţie a emisiunii „iLikeIT”, care va continuacu un alt prezentator

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la Pro TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Ştirile Pro TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigaţie cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde şi să facă o ştire bună pentru ora 19.00. Câteva dintre cele mai periculoase, emoţionante şi spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici şi le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă şi mai recunoscător pentru şansa de a crea un show de tehnologie şi internet care a fost prima opţiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine”, a declarat George Buhnici.

Momentan nu se ştie dacă va rămâne în televiziune. În prezent, George Buhnici deţine Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar şi hub pentru creatorii de conţinut.

DEMISII la Pro TV. Doi prezentatori părăsesc postul de televiziune