Imagini bulversante! Catherine Zeta-Jones, apariție ravisantă la 53 de ani cu un decolteu abisal! Are aceeași vârstă ca Mihaela Rădulescu! Care ți se pare ca arată mai bine?!

Catherine Zeta-Jones arată senzațional la cei 53 de ani ai săi. Recent, celebra actriță a avut o apariție de senzație pe covorul roșu la evenimentul dedicat lansării filmului „Comoara Națională: La limita istoriei”, produs de Disney. Frumoasa vedetă a optat pentru o ținută extrem de îndrăzneață cu un decolteu adânc care i-a scos în evidență formele de invidiat.

09 dec. 2022, 20:46
Imagini bulversante! Catherine Zeta-Jones, apariție ravisantă la 53 de ani cu un decolteu abisal! Are aceeași vârstă ca Mihaela Rădulescu! Care ți se pare ca arată mai bine?!
Catherine Zeta-Jones și Mihaela Rădulescu

Catherine Zeta-Jones, apariție ravisantă la 53 de ani cu un decolteu abisal! Catherine Zeta-Jones pare că a descoperit elixirul tinereții. Celebra actriță a avut o apariție pe covorul roșu, care le-a tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți, la evenimentul de lansare a filmului „Comoara Națională: La limita istoriei”, produs de Disney.

Citește și Andreea Esca a fost înlocuită de la ProTv! Ce i s-a întâmplat celebrei prezentatoare de știri

Catherine Zeta-Jones, apariție ravisantă la 53 de ani cu un decolteu abisal

Frumoasa vedetă a făcut spectacol pe covorul roșu cu o ținută mulată și extrem de decoltată, de culoare mov închis cu inserții strălucitoare, care i-a scos în evidență trupul de zeiță.

Ținuta răvășitoare, care a furat privirile tuturor celor prezenți la eveniment, a fost accesorizată cu o pereche de cercei argintii cu cristale colorate, dar și cu niște inele supradimenisonate de aceiași culoare.

Actrița și-a completat ținuta fabuloasă cu un machiaj în nuanțe de violet, demn de o regină și și-a lăsat superbul păr ondulat pe spate.

Frumoasa brunetă a primit foarte multe complimente din partea celor prezenți la eveniment.

Copleșită de toate reacțiile pe care le-a stârnit, Catherine Zeta-Jones a glumit pe seama sa spunând că imediat după eveniment va merge acasă să spele geamurile.

„Mai târziu voi spăla geamurile, acasă”, a spus actrița.

2022 a fost un an extrem de încărcat pentru Catherine Zeta-Jones care a lucrat la două superproducții realizate de platfomele de streaming concurente Netflix și Disney.

În timp ce serialul Wednesday, în care actrița interpretează rolul Morticiei Addams, se bucură de o audiență senzațională pe Netflix, „National Treasure: Edge of History” va fi lansat pe platforma Disney, începând cu data de 14 decembrie 2022.

Citește și Cum a reacționat actualul iubit al Mirei când a aflat că aceasta ține legătura cu fostul: ”Asta e…”