Imagini care te vor CUTREMURA: Oamenii o confundă cu o GRAVIDĂ, dar ABDOMENUL ei ascunde ceva TERIBIL

O femeie din Marea Britanie este la un pas de moarte după ce a ajuns să consume trei sticle de vin pe zi. Astfel, cu toate că oamenii cred că este gravidă, ficatul tinerei a cedat, motiv pentru care în abdomentul ei se strâng zeci de litri de lichid în fiecare lună. Astfel, din trei în trei săptămâni pacienta merge la spital unde doctorii îi scot lichidul din abdomen printr-un procedeu extrem de dureros. 

21 oct. 2013, 19:01

Jo, o femeie de 35 de ani din Marea Britanie a devenit alcoolică după ce a lucrat mai mulţi ani într-un bar. Cu toate acestea, ea a ajuns să se îmbolnăvească de ciroză după ce consuma şi trei sticle de vin pe zi. Într-un final, ficatul ei a cedat, motiv pentru care în abdomen se strâng zeci de litri de lichid în fiecare lună, ceea ce îi măreşte atât de mult abdomenul încât dă împresia că este gravidă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Alcoolismul poate fi „diagnosticat” încă de la naştere, potrivit unui studiu

Atunci când se urcă în autobuz, oamenii îi oferă locul şi străinii o întreabă când trebuie să nască, cu toate că aceştia nu ştiu că ea este la un pas de moarte, doar un transplant de ficat fiind singurul lucru care ar putea să o mai salveze. Consumul de alcool excesiv a îmbolnăvit-o, iar în prezent doctorii îi scot aproximativ 23 de litri de lichid din abdomen, printr-un procedeu dureros care durează ore întregi, un ac fiind introdus în burta pacientei.

Citeşte şi Femeile deştepte şi măritate beau mai mult

În prezent ea trăieşte cu mama sa şi îi este interzis să consume alcool. Mai mult, atunci când este lăsată singură, femeii i se închide uşa casei, pentru a nu da buzna în magazinul de băuturi din cauza dependenţei.