IMAGINI TERIFIANTE cu tragedia din Egipt: Momentul în care balonul cu aer cald expodează VIDEO

La doar o zi de la teribilul incident în care 19 persoane au murit, după ce un balon cu aer cald a explodat în Egipt, o televiziune egipteană a oferit publicului o serie de imagini terifiante. întregul accident a fost filmat dintr-un balon aflat la doar câteva sute de metri.

27 feb. 2013, 08:42
IMAGINI TERIFIANTE cu tragedia din Egipt: Momentul în care balonul cu aer cald expodează VIDEO

Incidentul a avut loc în regiunea Luxor, aproape de Valea Regilor, în cursul zilei de marţi. Imaginile au fost filmate cu un telefon mobil de către un pasager al unui alt balon, aflat în apropiere. Aparatul de zbor avea 21 de persoane la bord, după ce pilotul s-a aruncat în momentul în care balonul a început să se ridice. 19 turişti, asiatici şi europeni, au murit din cauza flăcărilor sau din cauza impactului cu pământul, după ce s-au aruncat de la zeci de metri altitudine, în speranţa că vor scăpa cu viaţă.

Din cei doi supravieţuitori ai accidentului, unul a murit ulterior în spital, din cauza rănilor grave, în timp ce Michael Rennie, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a supravieţui miraculos şi este în stare bună.

Balonul era gata să aterizeze într-un câmp, când a avut loc o defecţiune la unul dintre furtunurile ataşate la butelia de gaz. Acesta s-a rupt şi ulterior butelia a luat foc, căldura propulsând balonului în aer, la o înălţime de 300 de metri, înainte ca aparatul să explodeze. Potrivit anchetatorilor, acesta este cel mai grav accident în care a fost implicat un balon cu aer cald.

Citeşte şi: Tragedie în Slovenia: Un balon cu aer cald s-a prăbuşit. Patru oameni au murit şi 25 sunt răniţi