Imagini CUTREMURĂTOARE cu momentul în care fotbalistul de la Steaua a fost BĂTUT MĂR / VIDEO

Imagini şocante cu bătaia din faţa Liceului "Mircea Eliade" din Capitală, a cărei victimă a fost portarul juniorilor de la Steaua, Alexandru Ungureanu. Fotbalistul a fost atacat de mai mulţi tineri care l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Pe camerele de supraveghere se vede cum Alexandru este lovit fără milă.

15 dec. 2013, 08:21
Imagini CUTREMURĂTOARE cu momentul în care fotbalistul de la Steaua a fost BĂTUT MĂR / VIDEO

Alexandru Ungureanu a fost bătut crunt chiar în curtea liceului „Mircea Eliade”, din Capitală. Scandalul a pornit chiar din timpul orelor, iar tânărul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital. Agresorii sunt un coleg de şcoală şi mai mulţi prieteni ai acestuia.

Incidentul s-a întâmplat, vineri, când Alexandru ieşea din şcoală. Tânărul a fost atacat de mai mulţi indivizi care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, până când a leşinat. Alexandru a fost găsit în curtea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade.

Băiatul este internat în stare gravă la Spitalul Panduri din Capitală, acolo unde a fost operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală. De asemenea, tânărului i-au fost fracturate două coaste. Are un hematom la cap şi alte foarte mult răni pe mâini, spate şi picioare.

 

Sursa imagini: Antena3