Imagini cutremurătoare cu tatăl Gabrielei Cristea, prăbuşit în spital. Vedeta nu vrea să audă de el FOTO

Scandalul dintre Gabriela Cristea și tatăl ei este unul care, deja, depășește orice limită. Cei doi nu își mai vorbesc de ani întregi, vedeta tv nici nu mai vrea să audă de el, iar bătrânul, ca orice tată, își dorește din tot sufletul să o vadă pe Gabriela a lui lângă el.

15 iul. 2016, 08:55

Zilele trecute, un bătrând, aproape prăbușit, trist din cale afară, părând a fi al nimănui, stătea, cuminte, pe unul dintre scaunele cu rotile din Spitalul Municipal, scrie spynews.ro. Adormise puțin, era venit de dimineață pentru un control de rutină, suferințele lui din cauza piciorului fiind de notorietate. Era tatăl Gabrielei Cristea și, lângă el, trona un geamantan plin cu haine de schimb. „Am luat bagajele cu mine pentru că sunt singur și, dacă mă internează, nu are cine să vină la mine să mă ajute”, spunea, tuturor celor care treceau pe lângă el, tatăl Gabrielei Cristea.

Citeşte şi Aşa arăta GABRIELA CRISTEA în 2012, alături de MARCEL TOADER!

Eugeniu Cristea are o relație de-a dreptul tensionată cu fiica sa și, chiar în momentul în care a fost aproape de moarte, el suferind un infarct, iar vedeta tv nici nu a vrut să audă de el. Eugeniu Cristea a rămas văduv în urmă cu mai mulți ani și, de atunci, se luptă cu singurătatea chinuitoare. Gabriela Cristea a plecat de acasă la vârsta majoratului, moment în care a rupt orice legătură cu părinţii ei. Nici măcar la înmormântarea mamei sale prezentatoarea nu a fost prezentă.