IMAGINI DE GROAZĂ: Ce se întâmplă cu maidanezii la Chişinău VIDEO

Imagini cutremurătoare în capitală. O femeie a filmat un bărbat care colectează cadavrul unui maidanez legat de o frânghie.

11 ian. 2014, 09:28
IMAGINI DE GROAZĂ: Ce se întâmplă cu maidanezii la Chişinău VIDEO

Vă avertizăm că imaginile ar putea să vă afecteze emoţional. Femeia se arată revoltată de faptul că acel câine a fost otrăvit, deşi era sterilizat, şi îl acuză pe bărbat de acest lucru. Se pare însă că hingherul nu îi acordă prea multă atenţie femeii.

Imaginile şocante au fost filmate ziua în amiaza mare şi au apărut pe Youtube pe 9 ianuarie. Unii internauţi s-au arătat nedumeriţi de faptul că această scenă emoţionantă ar fi putut fi văzută de copii. Deocamdată nu este clar unde au fost filmate imaginile, iar autorităţile nu au comentat incidentul.

Responsabili de la Regia Autosalubritate spun că nu sunt ei cei care au omorât câinele. „Este o maşină care strânge câinii decedaţi sau loviţi de maşini prin tot oraşul. Au fost trei chemări la câini decedaţi. Unul lovit de maşină. O pisică şi un câine lovit de maşină şi unul decedat în incinta grădiniţei de pe Drumul Viilor”, a comunicat Alexandru Bajura, responsabil Regia Autosalubritate. Potrivit unor date, în capitală sunt aproximativ cinci mii de câini vagabonzi.